top of page

Як не потрапити на аферистів коли шукаєш фірму для працевлаштування за кордоном?






Охочих переїхати до Польщі, звичайно ж, цікавить рівень життя в країні. Можна сказати, що середній показник Польщі істотно перевершує середній рівень життя в країнах СНД.


Ті, хто вже перебрався до Польщі повідомляють, що за наявності роботи вони можуть без проблем утримувати себе та сім'ю. Зарплати у Польщі нижчі, ніж у старих країнах ЄС, але й ціни теж нижчі. Основні продукти харчування коштують приблизно стільки ж, скільки в Україні.


Під час пошуку підходящої вакансії у Польщі для працевлаштування головною умовою є можливість добре заробити. У процесі пошуку головне знати як кидають в Польщі та як не потрапити на аферистів, що зустрічаються серед кадрових агенцій. Будьте пильні, вони можуть пропонувати працевлаштування за незаконними схемами, наприклад через туристичну візу або біометричний паспорт без офіційного працевлаштування. Можна витратити чималу суму грошей і виявитися без роботи.


Варіант самостійного пошуку роботи є досить небезпечним, потрібно знати досить добре розібратись з темою робота в Польщі як не потрапити на аферистів, щоб не потрапити у пастку. Оскільки ви не володієте всією інформацією на ринку, вам буде складно вибрати компанії. Зараз репутація в Інтернеті може виправитися за рахунок пари позитивних статей, тому довіряти всьому тому, що пишуть не можна! А перевірити інформацію надто складно, якщо у вас немає досвіду у цій справі! Саме тому, щоб випадково не натрапити на аферистів, ми пропонуємо вам співпрацю з нашою компанією.


Робота за кордоном як не потрапити на шахраїв


Для того, щоб зрозуміти потрібний досвід від друзів і знайомих. Попередньо без відгуків дуже важко знайти хорошу компанію! Ми просимо залишати максимально чесні відгуки про весь процес переїзду та працевлаштування через нашу компанію. Адже, нам важлива ваша безпека та комфорт. Ми працюємо лише з компаніями, які офіційно працевлаштовують на роботу, укладаємо лише ліцензійні договори, адже на кону ваша безпека.


Польська влада хотіла б бачити серед працівників виключно високоосвічених та молодих платників податків. Але законодавство ЄС є дуже ліберальним і польська міграція можлива і для інших категорій громадян країн СНД. Головне, знайти підходящу підставу, щоб переїхати до Польщі і не порушувати законів країни. Ми проти спроб нелегального в'їзду та працевлаштування. Тому всі вакансії, які ми пропонуємо вам ретельно перевіряються.





При виборі агентства варто звертатись на досвід роботи. Якщо компанія вже давно на ринку, то вона точно зможе допомогти вам у вирішенні вашого завдання.


Як зрозуміти, що я буду офіційно працевлаштований


З метою боротьби з продажем запрошень без фактичного працевлаштування, польська влада зробила дозволи платними. Претендент на роботу пересилає електронною поштою основні сторінки паспорта. Роботодавець запитує у бюро праці за місцем реєстрації підприємства міста і оформляє заяву запрошення конкретного робітника. Готове запрошення (Оświadczenie) надсилається поштою та додається до пакета документів на оформлення візи. Оформляється запрошення від п'яти днів до місяця, а правильність його заповнення впливає швидкість видачі візи. Таким чином, шахраї з працевлаштування за кордоном вже не зможуть вас обдурити.


Отже, підіб'ємо підсумок. Якщо вам потрібна робота за кордоном, шахраї можуть ввести вас в оману. Для того, щоб це уникнути, працюйте лише з перевіреним агентством з працевлаштування в Польщі. Вони зможуть вам допомогти та підказати про роботу вакансії у Польщі.

16 переглядів
bottom of page