top of page

Типи документів для працевлаштування в Польщі!


Освядчення ( дає змогу працювати по біометричному паспорті не більше 90 днів, а також на підставі такого освядчення можна відкрити національну робочу візу від 91 до 180 днів).

Сезонне запрошення ( це документ, за яким можна відкрити візу терміном до 9 місяців та працювати на сезонних роботах у Польщі).

Зезволеня тип А ( дає можливість працювати 365 днів, але лише у того ж самого роботодавця який дане зезволеня зробив - у інших роботодавців трактується як звичайна піврічна віза).

Карта поляка ( надає право легально працювати на території Республіки Польща без необхідності отримувати дозвіл на роботу)

Карта тимчасового побиту ( дає можливість перебувати та працювати на території Польщі протягом 3-х років та багаторазово перетинати кордон без отримання візи чи наявності біометричного паспорта.

Карта постійного побиту ( видається на 10 років та наділяє іноземця тими самими преференціями, що і поляків - власник такої карти має право безперешкодно мандрувати у межах кордону, їздити на Батьківщину, повертатися, працевлаштовуватися, вести підприємницьку детальність).

32 перегляди
bottom of page