top of page

Чи можна купити в Україні польську сім-карту?






Фраза «Збираюся на заробітки до Польщі» стала звичною для тисяч українців. Просте та швидке оформлення документів, величезний вибір вакансій на ринку праці, хороші заробітки та близький за духом та менталітетом народ – основні фактори, що стимулюють такі «поїздки». Робоча віза до Польщі дає право не лише на легальне проживання та роботу, а й на перетин кордонів інших держав, членів ЄС. Щоправда, працевлаштуватися за цим документом у них не можна, але знаходиться на території 90 днів – можна.


Але щоб поїздка в іншу країну не віддали вас від близьких і друзів, заздалегідь обміркуйте як ви плануєте підтримувати зв'язок. Тому багато хто шукає на форумах як купити польські сім карти. Спойлер – купити картку можна в Україні.


На даний момент популярні такі оператори, як Play, Orange, T-mobile. Щоб визначити, який тариф краще, слід зайти на офіційні сайти та порівняти пропоновані пакети. Якщо у вас є друзі або знайомі, які вже проживають на території Польщі, тоді ви можете уточнити який зв'язок у них і вже відштовхувати від їх відгуків. Якщо ж такої можливості немає, тоді все це можна зробити в режимі онлайн на офіційних сайтах мобільних операторів. Польський мобільний зв'язок не відрізняється у використанні, ним легко керувати, зручно поповнювати.


Який стартовий пакет найкращий в Польщі


На даний момент мобільний зв'язок в Польщі, як і у всьому світі, передбачає декілька варіантів абонплат. Наприклад, ви можете поповнювати щомісяця або підписати контракт на рік.


Все залежить від того, на який період ви вирушаєте до Польщі. Якщо ви знаєте, що ви залишитеся там на рік, тоді варто придивитися до контракту на рік, тому що він зазвичай є вигіднішим. Ви відразу сплачуєте N суму грошей, і не турбуєтеся більше про постійне поповнення тарифу. Адже дуже важливо в іншій країні завжди мати зв'язок, щоб будь-якої миті ви змогли зв'язатися з потрібними вам людьми.


Якщо ж ви приїжджаєте на менший термін, платити за рік вам не вигідно. У цьому випадку необхідно вибирати щомісячне поповнення тарифу. Купити польську картку можна у будь-якому офіційному інтернет-магазині мобільного зв'язку, наприклад Klucz Mobile. Ми дуже рекомендуємо вам купувати лише на офіційних сайтах, щоб уникнути шахрайства. На сайтах вже вказані різні тарифи, кожен може вибрати оптимальний варіант. Якісь тарифи польських мобільних операторів пропонують більше інтернет, якісь хвилини розмови.





Активація картки


Польські стартові пакети потрібно активувати. Це можна зробити лише на території Польщі. Тому як тільки ви онлайн купите картку з обраним тарифом, при перетині кордону ви можете її одразу активувати та залишатися на зв'язку. У вік онлайн технологій, вам не потрібно їхати в спеціальний офіс оператора для її активації. Досить просто ввести особисті дані, щоб картка зафіксувалась за вами.


Все ж таки якщо ви зважилися на офіційне працевлаштування в Польщі, ми допоможемо вам у кожному вашому кроці. Спершу ми допоможемо з вибором вакансій робота в Польщі, а потім навіть, перебуваючи на території Польщі, ми все одно будемо з вами на зв'язку. Адже для нас у пріоритеті ваша безпека та комфорт протягом усього часу вашого працевлаштування.

75 переглядів
bottom of page